Overslaan en naar de inhoud gaan

Jannick Raman, uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer voor Vlaams-Brabant

Raman

Tijdens de voorstelling van het Visierapport door Embuild Vlaanderen op 13 oktober werden naar jaarlijkse gewoonte ook 5 jonge aannemers gelauwerd om hun verdiensten in de bouwsector. In Vlaams-Brabant viel die eer dit jaar te beurt aan Jannick Raman, Managing Director bij L-Door Nassau uit Liedekerke.

Over L-Door Nassau: met eigen productie zeer flexibel inspelen op vragen van klanten

Nadat ASSA ABLOY Entrance Systems L-door uit Liedekerke verwelkomd heeft in haar portefeuille, werd ook Nassau Door Belgium deel van deze globaal gekende marktleider. Zo ontstond vorig jaar de L-Door Nassau groep, met hoofzetel te Liedekerke. De groep is inmiddels uitgegroeid tot één harmonieuze en dynamische organisatie van 180 medewerkers en realiseert een omzet van ruim 33 miljoen euro. Met haar productie in het hartje van Vlaanderen, kan L-Door Nassau zeer snel en flexibel inspelen op de vraag van de klant, dit zowel voor sectionale garagepoorten op de particuliere markt als voor industriepoorten voor allerhande bedrijven. Jannick Raman, die al sedert 2012 voor L-door werkt, heeft hierover de algemene leiding.

Jannick Raman: “Onze garage- en industriepoorten produceren, plaatsen, herstellen en onderhouden wij zelf, met eigen gekwalificeerde medewerkers. Wij produceren iedere poort op maat, lakken deze in elke mogelijke kleur en zijn niet gebonden aan standaarden. De klant mag bij ons gerust veeleisend zijn. Wij kunnen zeer flexibel op de vragen van onze klanten inspelen daar we alles beschikbaar hebben in onze Belgische productie. Wij doen echt alles met eigen mensen: niet alleen de productie, maar ook de nazorg en het onderhoud. Die service na verkoop spelen wij uit als een van onze belangrijkste troeven!

Naast particulieren en bedrijven bedient L-Door Nassau een aantal grote, logistieke bedrijven, zoals Delhaize, H. Essers, Katoen Natie, WDP, DHL en nog veel meer. Zij rekenen op een sterke en flexibele speler waardoor hun poorten en docking-installaties maximaal operationeel kunnen blijven. De snelheid waarmee L-Door Nassau kan ingrijpen, is voor hen cruciaal. Time is money. Naar de toekomst toe verwacht Jannick Raman een verschuiving naar de renovatiemarkt (met isolatie en minder energieverbruik als sleutelbegrippen) waar het bedrijf nu al volop op inspeelt en sterk in innoveert.

Jannick Raman voltooide zijn masteropleiding aan de Universiteit Gent. Hij bekleedde diverse functies als business consultant en dankzij zo’n consultancy opdracht startte hij in 2012 bij L-door, eerst als Sales Manager Industrial, later als Commercial Manager voor de hele groep en nu al 4 jaar als afgevaardigd bestuurder.

L-door Nassau is een van de weinige, grote bouwbedrijven in Vlaams-Brabant en hoort bij de grootste Belgische spelers in de poortenmarkt. Jannick Raman werd als jonge Vlaamse aannemer door Embuild Vlaams-Brabant naar voor gedragen en zal deze eer binnenkort bedanken door deel te gaan uitmaken van het bestuur van Embuild Vlaams-Brabant.