Overslaan en naar de inhoud gaan
Jong Vlaams-Brabant
Jong Vlaams-Brabant

Embuild Jong Vlaams-Brabant

De Jonge Ondernemers Bouw Vlaams-Brabant, bekend onder de naam JoBB, werd oorspronkelijk opgericht rond 1990. De jongerenkamer in zijn toenmalige vorm bleef bestaan tot het jaar 2003. In 2014 werd de jongerenkamer nieuw leven ingeblazen onder de naam JoBB en werd er een nieuw bestuur samengesteld. Ondertussen varen we onder de vlag van Embuild Jong Vlaams-Brabant hebben we al een mooi palmares aan activiteiten opgebouwd.

Embuild Jong Vlaams-Brabant, een groep jonge ondernemers die dynamische mensen met een hart voor de bouw samenbrengt in een professioneel netwerk waar fun centraal staat.

WERKING

Zeven keer per jaar worden er bestuursvergaderingen georganiseerd waar een gevarieerd palet aan onderwerpen aan bod komt. Daarnaast zijn er meerdere werkgroepen die de evenementen die Embuild Jong Vlaams-Brabant organiseert in goede banen moeten leiden.

 

NETWERKEVENEMENTEN 

Om aannemers uit onze regio de mogelijkheid te bieden hun netwerk professionele contacten uit te bouwen, organiseert Embuild Jong Vlaams-Brabant in samenwerking met Embuild Vlaams-Brabant meerdere evenementen per jaar gekoppeld aan een leuke activiteit. Steevast gezellig, origineel, uiteraard met lekkers erbij, zijn deze evenementen steeds weer voltreffers.

Wens je op de hoogte te blijven van onze activiteiten, dan kan je ons volgen op facebook.

 

SPONSORING

Wil jij de naambekendheid van jouw bedrijf en/of merk vergroten bij een publiek van aannemers, architecten, bouwmaterialenhandelaars, producenten, kaderleden, partners, arbeiders en bedienden die actief zijn in de regio Vlaams-Brabant? Dan is jouw steun aan Embuild Jong Vlaams-Brabant een ideaal kanaal.

De beschikbare formules en hun voordelen vind je in onze brochure.

Bestuursleden
Peter Tavernier - Bouwbedrijf Dethier (Voorzitter) Roel Coose - Eltherm nv
Bertrand Schrevens - Kulapro nv Thomas Buyse - STiDO
David Kempe - bvba Roels Johan Mauriën - Ve-Ra-Bo nv
Dave Coenen - Electro Corbeels nv Tom Spapens/Kevin Spapens - Bato nv
Olivier Buyckx - Hosbur bv Olivier Schrevens - Kulapro nv
Vincent Meynaerts - Artebeau Magali Vandervelpen - DSV
Joachim Comer - Ready Beton Tom Van Paesschen - Vrancken bv
Katrien Godts - Godts BV
Yves Wullus - Federale Verzekering (peter) Jeroen Nevelsteen - Iris (peter)

Je bedrijf is geen eiland!

Door te netwerken verhoog je je zichtbaarheid. Je bouwt aan een reputatie, werkt aan vertrouwen en leert uit de fouten en successen van anderen. Zo bereik je makkelijker je doelen. Welke rol Embuild Jong Vlaams-Brabant daarin speelt? We organiseren meerdere netwerkmomenten bij jou in de buurt en verbinden op deze manier professionals met elkaar.

Wij maakten een filmpje tijdens de Stand-up Comedy Night. Ontdek hoe een stevig netwerk het verschil kan maken tussen problemen wel of niet oplossen. En opdrachten wel of niet binnenhalen.
Als lid van Embuild leg je vlot nieuwe contacten. Met potentiële klanten, vakgenoten en andere professionals.

Dynamisch, geëngageerd en veel goesting om actief ons netwerk verder te helpen uitbouwen? Tussen 21 en 42 en actief in de bouwsector? Dan kan jij je hier kandidaat stellen voor ons bestuur.

IVT

Contactpersoon

Ilse Van Campenhout

Coördinator Embuild Jong Vlaams-Brabant

02 238 52 07

Stuur een mail