Overslaan en naar de inhoud gaan
Lid worden

Lid worden

Ondernemer zijn in de bouw is een hele uitdaging. Raak jij nog wegwijs in de vele reglementeringen? En wat gedaan met al die administratie? Hoe blijf je op de hoogte van innovaties in technieken en materialen op de markt?
Met Embuild aan jouw zijde wordt het ondernemerschap een pak makkelijker!

VLOTTE ADMINISTRATIE

Ondernemers zijn vaak meer dan 3 uur per dag bezig met administratie. Papierwerk kost nu eenmaal tijd, of het nu gaat om personeelsadministratie, boekhouding of specifieke wetgeving. Op het ledenportaal van Embuild vinden onze leden zeer gericht informatie en bovendien tal van modeldocumenten.

Daarnaast kan je ook bij de adviseurs van Embuild terecht voor persoonlijke begeleiding en advies. Zij loodsen je ook doorheen het hele traject voor de aanvraag/vernieuwing van een erkenning.

SOCIAAL EN JURIDISCH ADVIES

Op de hoogte blijven van nieuwe regelgeving? Afrekenen met wanbetalers. Een vraag over loon- en arbeidsvoorwaarden? De juristen en adviseurs van Embuild geven sociaal en juridisch advies.

Van eenvoudige vragen tot grote geschillen, bij Embuild Vlaams-Brabant staat onze juridisch adviseur klaar voor onze leden. Als lid van Embuild doe je gratis en onbeperkt een beroep op onze dienstverlening.

JE BEDRIJF IS GEEN EILAND!

Door te netwerken verhoog je je zichtbaarheid. Je bouwt aan een reputatie, werkt aan vertrouwen en leert uit de fouten en successen van anderen. Zo bereik je makkelijker je doelen. Bij Embuild Vlaams-Brabant organiseren we meerdere netwerkmomenten bij jou in de buurt en verbinden we op deze manier professionals met elkaar.

Als lid van Embuild leg je vlot nieuwe contacten. Met potentiële klanten, vakgenoten en andere professionals.

ÉÉN ADRES VOOR OPLEIDINGEN

Opleidingen tijdrovend en duur? Focus je liever op je dagelijkse business? Met Embuild hoef je geen lastige keuzes te maken. Bij Embuild Academy Brussels Vlaams-Brabant bieden we jou een opleidingspakket dat volledig is afgestemd op bouw- en installatiebedrijven. Wettelijk verplichte opleidingen maar ook workshops om mee te zijn met de laatste regels of technieken, in-company trainingen en bijscholing op maat.

INFORMATIE VOOR BETERE BESLISSINGEN

Accurate feiten en informatie, die vind je bij Embuild in overvloed. Je kan zelf terecht op het ledenplatform op de website om snel aan de juiste informatie te geraken. Maar Embuild brengt ook informatie naar je toe, via digitale newsletters, sociale media en heel wat bouwbladen. En heb je dan toch nog een vraag? Stel deze dan gewoon aan onze collega's. Wij helpen je waar het kan.

16.000

Zoveel aannemers en installatiebedrijven kiezen vandaag voor de voordelen van een lidmaatschap van Embuild. En jij?

Lidmaatschap

All-in lidmaatschap

  • Geniet van onbeperkt advies op maat
  • Maak gebruik van de uitgebreide databank voor al jouw contracten, documenten en andere specifieke sectorinformatie
  • Ontvang al het sectornieuws heet van de naald, dagelijks via onze digitale newsletter Bouwflash, tweewekelijks via onze lokale newsletter Actua en maandelijks in je brievenbus via het ledenblad Bouwbedrijf
  • Bouw aan je netwerk professionele contacten via de vele evenementen
  • Profiteer van een ledenkorting op al onze opleidingen en andere interessante kortingen bij onze partners
  • Plaats je bedrijf in de kijker via het consumentenplatform Build Your Home
Lid worden bij Embuild kan al vanaf € 375/jaar, exclusief BTW. Het lidmaatschap is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar!

Overtuigd van de meerwaarde dat het lidmaatschap kan betekenen voor jouw bedrijf? 

Sandra Mertens