Overslaan en naar de inhoud gaan
Lerende netwerken

Zowel Brics als Topics brengt ondernemers uit de bouwsector samen om te leren, te overleggen, elkaar te inspireren en zo jezelf, jouw bedrijf en onze sector sterker te maken. 

Brics is een lerend netwerk met de looptijd van een jaar, waarbij een vaste groep lokale ondernemers uit de bouwsector een uitgebreide waaier aan thema's aangereikt krijgt die cruciaal zijn voor een goed management van een bouwbedrijf. De thema's worden gespreid over 10 sessies, steevast gegeven door ervaren gastsprekers die zich gespecialiseerd hebben in de materie. Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en interactie.

Topics bestaat uit thematische leertrajecten die zich verdiepen in een onderwerp waar innovatie en vernieuwing een centrale rol spelen. Afhankelijk van het thema worden hiervoor 4 of 6 sessies voorzien. Ook hier kunnen de deelnemers rekenen op experten als gastsprekers. Samen met de andere deelnemers vorm je een mini-netwerk waar het interessant is om te luisteren naar en te leren van elkaars ervaringen.

Bij Brics draait het om het samenwerken in groep, het leren uit elkaars fouten én successen, het uitwisselen van ervaringen.

IVT